style improvements
This commit is contained in:
parent
762acb6a2b
commit
fb76984e2b
3 changed files with 202 additions and 208 deletions
|
|
@ -81,57 +81,55 @@
|
|||
}
|
||||
</style>
|
||||
|
||||
<title>Typ kroppkaka, fast gnocchi</title>
|
||||
<title>Pasta med smörfriterad salvia</title>
|
||||
</head>
|
||||
|
||||
<body>
|
||||
<main>
|
||||
<article>
|
||||
<div id="recipe">
|
||||
<div id="introduction">
|
||||
<p><a href="/">Index</a></p>
|
||||
<h1>Pasta med smörfriterad salvia</h1>
|
||||
</div>
|
||||
|
||||
<div id="ingredients">
|
||||
<h2>Ingredienser</h2>
|
||||
<p>4 portioner.</p>
|
||||
|
||||
<ul>
|
||||
<li>Färsk pasta - 4 portioner</li>
|
||||
<li>Färsk salvia - 2 krukor</li>
|
||||
<li>Smör - 100 g</li>
|
||||
<li>Flingsalt</li>
|
||||
<li>Svartpeppar</li>
|
||||
</ul>
|
||||
</div>
|
||||
|
||||
<div id="instructions">
|
||||
<h2>Instruktioner</h2>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Plocka bladen från salvian.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Bryn smöret nötbrunt i en liten kastrull.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Lägg i salviabladen lite åt gången och låt dem fritera dem tills
|
||||
det fräser mindre intensivt. Fiska upp bladen med en gaffel och
|
||||
lägg dem på en tallrik med hushållspapper för att torka. De kan
|
||||
verka mjuka när man fiskar upp dem, men när de torkar blir de
|
||||
krispiga.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Servera på nykokt pasta och skeda över salvia och det brynta
|
||||
smöret. Salta och peppra, servera genast.
|
||||
</p>
|
||||
</div>
|
||||
<div id="recipe">
|
||||
<div id="introduction">
|
||||
<p><a href="/">Index</a></p>
|
||||
<h1>Pasta med smörfriterad salvia</h1>
|
||||
</div>
|
||||
</article>
|
||||
|
||||
<div id="ingredients">
|
||||
<h2>Ingredienser</h2>
|
||||
<p>4 portioner.</p>
|
||||
|
||||
<ul>
|
||||
<li>Färsk pasta - 4 portioner</li>
|
||||
<li>Färsk salvia - 2 krukor</li>
|
||||
<li>Smör - 100 g</li>
|
||||
<li>Flingsalt</li>
|
||||
<li>Svartpeppar</li>
|
||||
</ul>
|
||||
</div>
|
||||
|
||||
<div id="instructions">
|
||||
<h2>Instruktioner</h2>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Plocka bladen från salvian.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Bryn smöret nötbrunt i en liten kastrull.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Lägg i salviabladen lite åt gången och låt dem fritera dem tills
|
||||
det fräser mindre intensivt. Fiska upp bladen med en gaffel och
|
||||
lägg dem på en tallrik med hushållspapper för att torka. De kan
|
||||
verka mjuka när man fiskar upp dem, men när de torkar blir de
|
||||
krispiga.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Servera på nykokt pasta och skeda över salvia och det brynta
|
||||
smöret. Salta och peppra, servera genast.
|
||||
</p>
|
||||
</div>
|
||||
</div>
|
||||
<footer>❦</footer>
|
||||
</main>
|
||||
</body>
|
||||
|
|
|
|||
Loading…
Add table
Add a link
Reference in a new issue