style improvements
This commit is contained in:
parent
762acb6a2b
commit
fb76984e2b
3 changed files with 202 additions and 208 deletions
|
|
@ -86,68 +86,66 @@
|
|||
|
||||
<body>
|
||||
<main>
|
||||
<article>
|
||||
<div id="recipe">
|
||||
<div id="introduction">
|
||||
<p><a href="/">Index</a></p>
|
||||
<h1>Typ kroppkaka, fast gnocchi</h1>
|
||||
</div>
|
||||
|
||||
<div id="ingredients">
|
||||
<h2>Ingredienser</h2>
|
||||
<p>4 portioner.</p>
|
||||
|
||||
<ul>
|
||||
<li>Röd lök - 1 st</li>
|
||||
<li>Färsk gnocchi - 500 g</li>
|
||||
<li>Bacon - 280 g</li>
|
||||
<li>Kryddpeppar - 1/2 tsk</li>
|
||||
<li>Gröna ärtor - 200 g</li>
|
||||
<li>Smör - 3 msk</li>
|
||||
<li>Rapsolja - 1 msk</li>
|
||||
<li>Salt - 1 krm</li>
|
||||
</ul>
|
||||
|
||||
<h3>Servering</h3>
|
||||
<ul>
|
||||
<li>Persilja till garnering</li>
|
||||
<li>Rårörda lingon</li>
|
||||
</ul>
|
||||
</div>
|
||||
|
||||
<div id="instructions">
|
||||
<h2>Instruktioner</h2>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Skala och strimla löken längs med fibrerna.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Börja koka ärtorna.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Stek lök, bacon och kryddpepper i 1 msk smör i en stekpanna
|
||||
ca 5 minuter. Lyft upp och ställ åt sidan.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Stek gnocchin i resten av smöret och oljan i samma panna under
|
||||
omrörning ca 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun och krispig.
|
||||
Krydda med salt.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Lägg tillbaka baconfräset och stek ytterligare någon minut. Blanda
|
||||
i ärtorna.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Garnera med persilja och servera med rårörda lingon.
|
||||
</p>
|
||||
</div>
|
||||
<div id="recipe">
|
||||
<div id="introduction">
|
||||
<p><a href="/">Index</a></p>
|
||||
<h1>Typ kroppkaka, fast gnocchi</h1>
|
||||
</div>
|
||||
</article>
|
||||
|
||||
<div id="ingredients">
|
||||
<h2>Ingredienser</h2>
|
||||
<p>4 portioner.</p>
|
||||
|
||||
<ul>
|
||||
<li>Röd lök - 1 st</li>
|
||||
<li>Färsk gnocchi - 500 g</li>
|
||||
<li>Bacon - 280 g</li>
|
||||
<li>Kryddpeppar - 1/2 tsk</li>
|
||||
<li>Gröna ärtor - 200 g</li>
|
||||
<li>Smör - 3 msk</li>
|
||||
<li>Rapsolja - 1 msk</li>
|
||||
<li>Salt - 1 krm</li>
|
||||
</ul>
|
||||
|
||||
<h3>Servering</h3>
|
||||
<ul>
|
||||
<li>Persilja till garnering</li>
|
||||
<li>Rårörda lingon</li>
|
||||
</ul>
|
||||
</div>
|
||||
|
||||
<div id="instructions">
|
||||
<h2>Instruktioner</h2>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Skala och strimla löken längs med fibrerna.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Börja koka ärtorna.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Stek lök, bacon och kryddpepper i 1 msk smör i en stekpanna
|
||||
ca 5 minuter. Lyft upp och ställ åt sidan.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Stek gnocchin i resten av smöret och oljan i samma panna under
|
||||
omrörning ca 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun och krispig.
|
||||
Krydda med salt.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Lägg tillbaka baconfräset och stek ytterligare någon minut. Blanda
|
||||
i ärtorna.
|
||||
</p>
|
||||
|
||||
<p>
|
||||
Garnera med persilja och servera med rårörda lingon.
|
||||
</p>
|
||||
</div>
|
||||
</div>
|
||||
<footer>❦</footer>
|
||||
</main>
|
||||
</body>
|
||||
|
|
|
|||
Loading…
Add table
Add a link
Reference in a new issue