style improvements

This commit is contained in:
Rupus Reinefjord 2024-12-21 16:14:30 +01:00
parent 762acb6a2b
commit fb76984e2b
3 changed files with 202 additions and 208 deletions

View file

@ -86,68 +86,66 @@
<body>
<main>
<article>
<div id="recipe">
<div id="introduction">
<p><a href="/">Index</a></p>
<h1>Typ kroppkaka, fast gnocchi</h1>
</div>
<div id="ingredients">
<h2>Ingredienser</h2>
<p>4 portioner.</p>
<ul>
<li>Röd lök - 1 st</li>
<li>Färsk gnocchi - 500 g</li>
<li>Bacon - 280 g</li>
<li>Kryddpeppar - 1/2 tsk</li>
<li>Gröna ärtor - 200 g</li>
<li>Smör - 3 msk</li>
<li>Rapsolja - 1 msk</li>
<li>Salt - 1 krm</li>
</ul>
<h3>Servering</h3>
<ul>
<li>Persilja till garnering</li>
<li>Rårörda lingon</li>
</ul>
</div>
<div id="instructions">
<h2>Instruktioner</h2>
<p>
Skala och strimla löken längs med fibrerna.
</p>
<p>
Börja koka ärtorna.
</p>
<p>
Stek lök, bacon och kryddpepper i 1 msk smör i en stekpanna
ca 5 minuter. Lyft upp och ställ åt sidan.
</p>
<p>
Stek gnocchin i resten av smöret och oljan i samma panna under
omrörning ca 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun och krispig.
Krydda med salt.
</p>
<p>
Lägg tillbaka baconfräset och stek ytterligare någon minut. Blanda
i ärtorna.
</p>
<p>
Garnera med persilja och servera med rårörda lingon.
</p>
</div>
<div id="recipe">
<div id="introduction">
<p><a href="/">Index</a></p>
<h1>Typ kroppkaka, fast gnocchi</h1>
</div>
</article>
<div id="ingredients">
<h2>Ingredienser</h2>
<p>4 portioner.</p>
<ul>
<li>Röd lök - 1 st</li>
<li>Färsk gnocchi - 500 g</li>
<li>Bacon - 280 g</li>
<li>Kryddpeppar - 1/2 tsk</li>
<li>Gröna ärtor - 200 g</li>
<li>Smör - 3 msk</li>
<li>Rapsolja - 1 msk</li>
<li>Salt - 1 krm</li>
</ul>
<h3>Servering</h3>
<ul>
<li>Persilja till garnering</li>
<li>Rårörda lingon</li>
</ul>
</div>
<div id="instructions">
<h2>Instruktioner</h2>
<p>
Skala och strimla löken längs med fibrerna.
</p>
<p>
Börja koka ärtorna.
</p>
<p>
Stek lök, bacon och kryddpepper i 1 msk smör i en stekpanna
ca 5 minuter. Lyft upp och ställ åt sidan.
</p>
<p>
Stek gnocchin i resten av smöret och oljan i samma panna under
omrörning ca 5 minuter tills gnocchin är gyllenbrun och krispig.
Krydda med salt.
</p>
<p>
Lägg tillbaka baconfräset och stek ytterligare någon minut. Blanda
i ärtorna.
</p>
<p>
Garnera med persilja och servera med rårörda lingon.
</p>
</div>
</div>
<footer>&#10086;</footer>
</main>
</body>